Solcellsinstallation

Vill du sänka dina elkostnader? Tänker du producera din egen el med solceller? Är du intresserad av solcellsinstallation? Vi levererar och monterar solpanelsystem utifrån dina behov med tydliga priser utan dolda avgifter.

Vad vi gör

Vigtigt att veta

Lönsam investering

Solcellsanläggningen producerar energi du behöver för din elförbrukning till din bostad men även höjer värdet för din fastighet.

Flexibilitet

Solenergisystemet kan anpassas till olika fastigheter och energibehov. Det kan installeras på tak eller på mark oavsätt miljöer och geografiska områden. 

Våra kunder

Vi utför solcellsinstallationer åt privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och offentliga institutioner. Kan anpassas för villa, lantbruk- och industrifastigheter.

Grönt-avdrag

Du som privatperson har möjlighet att göra ett ”grönt avdrag” vid solcellsinstallation. Du finner mer information om skattereduktion hos hemsidan av Skatteverket.

Bilder av våra solcellsinstallationer

Bilderna talar för sig själva. Men om detta inte räcker för dig, och du vill veta mer om solenergi och solcellsanläggningar, då är vår solcellsguide för dig. Den innehåller varje termer med en kort, lättförståelig förklaring som du behöver att känna till för att förstå teknologin bakom solenergi.

Har du några frågor eller behöver du hjälp kring solcellsinstallation?
Tveka inte att höra av dig!