Om oss

Engagerade proffs med kraften att leverera. På Elmark och Bygg AB erbjuder vi en omfattande portfölj av tjänster inom elinstallation, solceller och byggnadsarbeten.
Här kommer några ord om oss som arbetar på Elmark och Bygg AB.

Vem vi är

Trots att Elmark och Bygg AB är ett relativt nystartat företag, besitter både vår företagsledning och våra anställda en gedigen erfarenhet och kunskap inom branschen.

Vår strävan är ständig: att leverera den service du förväntar dig och fungera som din helhetsleverantör inom el-, solenergi- och byggprojekt.

Vad vi gör

Inom elinstallation erbjuder vi dig nyinstallation, renoveringar, felsökningar, samt installation av smarta hem och säkerhet, m.m.

Inom bygg utför vi byggtjänster som inkluderar det mesta inom ny- och ombyggnation, så som kök- och badrumsrenovering, plattsättning, golvläggning, fönsterbyte, fasadrenovering, m.m.

Inom solcellsinstallation fokuserar vi på helhetslösningar, batterilagring och andra relaterade tjänster.

Våra medarbetare

Våra elektriker är utbildade, sakkunniga och auktoriserade, redo att utföra trygga och säkra el- och solcellsinstallationer för dig.

Våra byggarbetare är utbildade snickare och plattsättare med stor erfarenhet.

Vi alla på företaget drivs av att lära oss nytt, och strävar efter att ständigt utvecklas för att leverera bästa möjliga resultat.

Var vi jobbar

Vi betjänar kunder från Göteborg till Stockholm. Vare sig du är i Örebro, Värmland, Södermanland, Västmanland, Stockholm, Uppsala, Västra Götaland, eller någon annan ort inom detta område, står vi redo att hjälpa dig snabbt och effektivt.

Våra referenser

Har du några frågor eller behöver du hjälp?
Tveka inte att höra av dig!